نکات طلایی زالو درمانی
نکات طلایی زالو درمانی
جای گزش زالو در غالب موارد عفونت نمی کند و تهدیدی برای بیمار محسوب نمی شود. علت این مسئله ترشح آنزیم های ضد باکتری و با خاصیت آنتی بیوتیکی است که در بزاق زالو وجود دارد اما از آن جا که در موارد بسیار نادر عفونت دیده شده پس از استفاده از این شیوه درمانی مصرف یک دوره از آنتی بیوتیک تجویز می شود.
برای امتحان این مطلب که زالو قبلا مورد استفاده قرار نگرفته راه ساده ای وجود دارد. پیش از هر چیز باید ظاهر زالو را درنظر بگیرید که سبزرنگ بوده و ۲ نوار قهوه ای روشن تمام سطح بدنش را پوشانده است. پس از آن برای اطمینان از استفاده کردن زالو در گذشته آن را درون ظرف آبی قرار دهید و ظرف را به سرعت بچرخانید. اگر زالو پیش از این استفاده شده باشد در اثر این چرخش بخشی از خونی را که قبلا مصرف کرده پس می دهد و در غیراین صورت واکنشی از خود نشان نمی دهد.
استفاده از زالودرمانی همانند حجامت برای کودکان بیشتر از ۲ سال و سالمندان زیر ۶۰ توصیه شده است. با وجود این برخی از درمانگران بر این باورند که زالودرمانی و حجامت را حتی در دوران نوزادی نیز درصورت بیماری می توان تجویز کرد.
افرادی که دچار کم خونی هستند باید پیش از استفاده از این شیوه با متخصص و درمانگر خود مشورت کنند و مضرات و منافع این شیوه را بررسی کرده و سپس برای درمان به روش زالودرمانی اقدام کنند.
خانم هایی که در دوره قاعدگی قرار دارند نیز بهتر است پس از اتمام این دوره برای درمان اقدام کنند اما اگر شرایط بیماری به گونه ای است که پزشک درمان را لازم می داند بهتر است از این شیوه استفاده کنند.
درمتون قدیمی طب سنتی به این نکته اشاره شده که درمانگران علاوه بر آن که از زالو برای خروج خون از بدن استفاده می کردند از محتویات بدن جانور نیز داروهایی تهیه کرده و برای درمان برخی ازبیماریهای پوستی و بهداشتی مورد استفاده قرار می دادند.