خرید و فروش زالوی طبی تضمینی

خرید و فروش زالوی طبی ،راه اندازی فارم پرورش زالو در ابعاد :صنعتی - خانگی و آزمایشگاهی تضمینی

خرید و فروش زالوی طبی تضمینی

خرید و فروش زالوی طبی ،راه اندازی فارم پرورش زالو در ابعاد :صنعتی - خانگی و آزمایشگاهی تضمینی

خرید و فروش زالوی طبی تضمینی

فعالترین مجریان خرید و فروش زالو در کل ایران و آذربایجان , اردبیل و تبریز


دارای مدرک فنی پرورش زالوی طبی

شمارهای تماس :
دفتر مشاوره : 09214505404 مهندس اصغری
دفتر فروش : 09141502096 مهندس اصغری
دفتر بازار یابی: 09148630175 مهندس حبیبی

همکاران ما :
مشهد مقدس ، مهندس تفریحی
کرج ، مهندس کرمی
تهران و البرز : مهندس کرمی
تهران و حومه : مهندس مهدوی
اردبیل ، مهندس اصغری
اردبیل ، مهندس حبیبی
اصفهان ، مهندس یعقوبی
اصفهان : دکتر قاسمی
گلستان ، مهندس محمدیان
خراسان رضوی ، خانم مهندس ملا زاده
سمنان : مهندس پیغمبر پی
مازندران : مهندس پیغمبر پی و مهندس مهری
مازندران و گیلان : خانم مهندس رنجبر


فعالیت ما :
آموزش رایگان پرورش زالو , آموزش کامل پرورش و تکثیر زالو , درآمد از طریق پرورش زالو , سود پرورش زالو , خودآموزش پرورش زالو , ضریب تکثیر زالو , صادرات زالو , دوره آموزشی پرورش زالو , پرورش زالو , ساخت فارم پرورش زالو ,
خرید و فروش زالو عمده و خرده, خرید زالو در تهران فروش زالو درتهران تهیه زالو ایران ارسال زالو درب منزل, زالو طبی,زالوشمال,زالو دریای خزر,زالو درمانی,زالو وانواع بیماری زالو تهران,زالو پزشکان,زالو در مشهد, زالو درشیراز,زالو در تبریز,زالو دراصفهان,زالو درقم زالو در گلستان,زالو درکرمان,زالو در گیلان,زالو در مازندران,زالو درآذربایجان, زالو در اردبیل,زالو در اسلامشهر, زالو در شهرری,زالو درتجریش زالو در تهرانپارس,زالو در ورامین,زالو دریزد,زالو درهرمزگان, فروش زالو در مشهد, فروش زالو در قزوین, فروش زالو در مراغه , فروش زالو در قم, فروش زالو در گلستان, فروش زالو در گرگان فروش زالو در ساری, فروش زالو در اصفهان, فروش زالو در رشت, فروش زالو در زنجان, فروش زالو در شیراز فروش زالو در آبادان, فروش زالو درآذربایجان غربی, فروش زالو در آذربایجان شرقی فروش زالو در رباط کریم فروش زالو در تهرانسر تجریش خراسان شمالی خرتسانی جنوبی خراسان رضویزالو در خوزستان,زالو در قزوین, زالو در ایران

* به هر دلیل با ما تماس بگیرید ، خوشحال می شویم *


بایگانی

روش های اشتباه جدا کردن زالو

دوشنبه, ۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۲۰ ق.ظ

روش های اشتباه جدا کردن زالو


زالوی در حال تغذیه می تواند آرواره هایش را چنان محکم قفل کند که باز کردن آن با زور مشکل بوده و فرد به علت خطر ایجاد عفونت به هیچ وجه نباید این کار را انجام دهد . به علت سیستم اتصال محکم و موثر زالو , باعث پاره شدن پوست بدن بیمار می گردد و نیز مهم تر از آن این است که باعث قی کردن(استفراغ) محتویات روده من جمله باکتری آئروموناس به درون زخم گشته که باعث عفونت زخم می گردد .


و نیز ممکن است به علت شکسته شدن دندان ها به صورت تک و منفرد درون زخم باقی بمانند که باعث ایجاد عفونت می شوند که در صورت بروز این اشتباه سریعا محل گزش را بادکش کنید و تا 3 روز به بیمار دم کردنی هایی نظیر آویشن یا پونه بدهید . و نیز از پاشیدن نمک روی بدن زالو جهت رها کردن موضع خودداری نمائید زیرا این کار هم باعث قی کردن زالوها می شود .

گاهی اوقات به نظر می رسد که زالوها به هنگام تغذیه به خواب می روند . ضربه زدن ملایم به زالو در ناحیه سر و گلو می تواند به بیدار شدن زالو کمک کند . چون معمولا زالو طعمه اش را بعد از 20 – 60 دقیقه به میل خود رها می کند . یک زالو گاهی تا 2 ساعت به تغذیه ادامه می دهد و  ممکن است به نظر برسد به خواب رفته است وقتی این حالت روی داد بهتر است ابتدا مکنده عقبی (خلفی) را جدا کنید تا با این حیله زالو فکر کند که موقع افتادن است در اغلب موارد با انجام این روش زالو مکنده دهانی خود را نیز آزاد می کند و در غیر این صورت یا باید صبر کنید یا توسط نوک ناخن یا قاشق به زیر مکنده جلو فشار آورید تا کمی لبه های آن بالا بیاید و با ورود هوا از زیر بادکش قدامی باعث می شود خلا زیر بادکش از بین برود و در این حال زالو راهی چز درآوردن آرواره هایش ندارد و در نتیجه موضع را رها می کند و روش دوم در مواقعی که نا خودآگاه زالوها دست یا اندام شما را می گیرند کاربرد دارد یا هنگامی که در یک تالاب یا جنگل تعداد زیادی زالو به شما می چسبند کافی است با ناخن یا لبه ی صاف چاقو یا یک قاشق سعی به جدا کردن مکنده آنها از پوست خود نمائید و به هیچ وجه با گرفتن بدنه زالو و کشیدن آن سعی در جدا کردن زالو از سطح پوست خود ننمائید .

و در کل برای جدا شدن زالوها نباید به زور متوسل شد بلکه بهترین کار , کمی صبر می باشد و آنقدر صبر کنید تا خود زالو موضع را رها کند.

روش های اشتباهی که برای جداسازی زالو از موضع انجام می شود عبارتند از :

-    
پاشیدن نمک روی زالو : این کار باعث قی کردن (استفراغ کردن خون داخل چینه دان) زالو می شود و ممکن است باکتری آئروموناس هیدروفیلا به داخل زخم نفوذ کند . و اگر این کار را کردید حتما به بیماری توصیه نمائید از دم کرده آویشن یا پونه به خاطر خاصیت آنتی بیوتیک شان مصرف نماید و جدا از این روش امتناع ورزید .

-    
کشیدن زالو با دست : در این روش نیز باعث قی کردن زالو می شوید و در ضمن باعث شکسته شدن دندان های روی آرواره های زالو می شوید که تکه های شکسته شده دندان ها در زخم باقی می ماند و خود آن ها نیز باعث عفونت است و اگر این کار انجام شد سریع موضع را بادکش نمائید و سپس با ضماد مناسب زخم را پانسمان کنید و نیز مصرف دم کرده آویشن و پونه به صورت روزانه به بیمار توصیه نمائید. (تا یک هفته پس از زالو درمانی)

-    
نزدیک کردن شیشه عطر یا سایر محرک های شیمیایی به زالو : این کار زالو را به شدت تحریک کرده و سبب قی کردن زالو می شود و حتی ممکن است عطر استعمال شده توسط خود بیمار نیز سبب این امر شود که باز این عامل می تواند باعث عفونت شود و باید اقدامات لازم را انجام داد .

-         
نزدیک کردن حرارت به زالو : این کار نیز زالو را تحریک می کند و سبب قی کردن زالو می شود و ...

که به هیچ وجه 4 روش فوق را برای جدا کردن اجباری زالو از موضع اتخاذ ننمائید و با کمی صبر کار را به دست خود جراح کوچک یعنی زالو بسپارید .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۱۱
یحیی معلم ( اصغری )

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی